.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

 

  

طراحی و اجرای مجموعه کارگاههای با موضوع انتقال

طراحی و اجرا : دکتر حجت بقایی 1395 -1397

 ​

​​​

​​

​​​​



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مدیر شماره 16
ت : شنبه 30 آذر 1403
.


از مجموعه : ( همه آنچه در مورد انتقال نمی دانید)

کارگاه : چگونه با ترسهایمان روبرو شویم

طراحی و اجرا : دکتر حجت بقایی 1396



:: بازدید از این مطلب : 6
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : مدیر شماره 16
ت : شنبه 16 آذر 1403
.

دکتر حجت بقایی پژوهشگر و فیلمنامه نویس از طراحی کارگاه ویژه در آینده خبر داد. دکتر بقایی گفت: سه خصلت نسل بشر را نابود می کند، که از این نقطه ضعف کسانی که بخواهند سرزمینی را محو کنند استفاده می کنند. انحصار، تعصب، و نژادپرستی.  انحصار فقط تعداد انگشت شمار را بشر می داند. […]

 
محله اینترنتی اخبار مدیریت //دکتر حجت بقایی پژوهشگر و فیلمنامه نویس از طراحی کارگاه ویژه در آینده خبر داد.

دکتر بقایی گفت: سه خصلت نسل بشر را نابود می کند، که از این نقطه ضعف کسانی که بخواهند سرزمینی را محو کنند استفاده می کنند. انحصار، تعصب، و نژادپرستی. 

انحصار فقط تعداد انگشت شمار را بشر می داند.
 
تعصب فقط افراد هم عقیده را بشر می داند. 
 
و نژاد پرست فقط افراد هم نژاد خود را از جنس بشر می داند.
 
منشا هر سه خصلت تعصب است، یعنی تعصب به انحصار یا نژادپرستی ختم خواهد شد و خلاصه تعریف تعصب یعنی آدم متعصب گمان می کند عقیده او مقدس ترین، یا بهترین عقیده است و یا گاهی خیلی بیشتر فکر می کند عقیده او تنها عقیده موجود است و باقی عقاید یا دروغین هستند و یا باید با عقیده او همراه شوند وگرنه باید نابود شوند.
 
این در حالی است که فرد متعصب حتی وقتی متوجه می شود عقیده اش یا هدفش اشتباه است، باز نمی تواند از آن دست بکشد.
 
بقایی افزود: بی‌تردید اساسی‌ترین پایه عبودیت و بندگی خدا تسلیم و تواضع در برابر حق است و به عکس هرگونه تعصب و لجاجت مایه دوری از حق و محروم شدن از سعادت است. تعصب به معنی «وابستگی غیرمنطقی به چیزی‌» تا آنجا که انسان حق را فدای آن کند و لجاجت‌ به معنی اصرار بر چیزی است‌ به گونه‌ای که منطق و عقل را زیر پا بگذرار، ثمره این دو شجره خبیثه نیز «تقلید کورکورانه‌» است که سد راه پیشرفت و تکامل انسان‌هاست.
 
هنگامی که به تاریخ انبیای بزرگ بازمی‌گردیم و علل انحراف و گمراهی اقوام پیشین را مورد بررسی قرار می‌دهیم به خوبی می‌توان دریافت که این سه امر (تعصب و لجاجت و تقلید کورکورانه) نقش اصلی را در انحراف آنها داشته است و یک برنامه عام برای همه اقوام زشت‌کار پیشین بوده است، آنها به خاطر وابستگی شدید به افکار و برنامه‌های خرافی، و لجاجت و اصرار بر آنها، چشم و گوش بسته به پیروی نیاکان‌شان ادامه می‌دادند و به این طریق، خرافات بی‌اساس از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شد، وصدای دلنشین مردان الهی که برای هدایت آنها آمده بودند، در میان نعره‌های جاهلانه آنان گم می‌شد.
 
وی در ادامه گفت: من همان طور که در کارگاهها هم ذکر می کنم، در این زمینه صاحب نظر نیستم و فقط آنچه را که می دانم در کنار مطالعاتی که داشتم در کنار هم قرار می دهم. در کارگاههایی که اجرا می کنیم اغلب به مواردی که در مدیریت تاثیرگذار است اشاره می کنیم و به برخی موارد به طور مفصل می پردازیم. بحث می کنیم، سئوال می کنیم، موشکافی می کنیم و تجربیات مدیران و اساتید را جویا می شویم، این خوب است، و خیلی مواقع خودمان هم یاد می گیریم، و تعصب از اینجا آغاز می شود، مثلا اکثر دوستان و اساتید مرا مورد شماتت قرار می دهند و بسیاری از آنها با من قطع رابطه کرده اند. بابت همین تعصبی که روی من و تجربیاتم داشتند. در صورتی که من بدون تعارف خودم گمان می کنم هیچ نمی دانم و هیچ نیستم.
آنها معتقدند من نباید اینجا باشم. و این در حالی است که ایشان خودشان برای من (این من استعاری است) هیچ کاری نمی کنند. خوب اگر جای من اینجا نیست، پس کجاست؟
ببینید گاه افراد چنان به تعصب می رسند که آموخته هایشان آنها را از سرزمینشان، از خانواده شان، از آرامششان دور می کند. آنها متعصب شده اند که حتما باید بروند، حتما باید از این دانش استفاده کنند، به هر قیمتی که شده. خوب این یک جاییش خوب است و خیلی جاهایش غلط! 
می پرسید چرا؟
چون این استفاده از دانش است یا استفاده دانش از شما، خیلی از افراد را دیده ام و شما هم دیده اید که به خاطر استفاده از علم، خانواده هایشان از هم پاشیده، شرکتهایی را نابود کرده اند. چه افرادی که پس از این اتفاقات می میرند، و شمایی که به خاطر علم هر کاری می کنید، اصلا مقصر نیستید و دارید در گسترش علم تلاش می کنید. این تعصب واژه پیچیده ای است و اغلب افراد متعصب بودن خود را قبول ندارند.
ذکتر بقایی گفت: در ادامه قبل از اینکه به شرایط بوجود آمدن تعصب بپردازیم، در ابتدا یک فرمول را به خاطر داشته باشید:
تعصب = انحصار = نژادپرستی
نژادپرستی = تعصب = انحصار
انحصار = نژادپرستی = تعصب
تعصب بسیار ساده بوجود می آید و در هر صورت آسیب می زند. تعصب خوب هم ممکن است داشته باشیم ولی تعصب و انحصار و نژاد پرستی فاصله هایی بسیار کوچک باهم دارند و شدیدا به هم وابسته اند.
مثلا شهید مطهری در کتاب اسلام و مسئله ملیت ص۴۲ مثالی از روش پیامبر (ص) در پیشگیری از تعصب ذکر کرده است:
پیغمبر (ص) راجع به این مسئله حساسیت نشان مى‌داده است و نمى‌گذاشت کوچکترین بروز تعصب قومى در میان مردم پیدا بشود. در سنن ابى‌داود مى‌نویسد در جنگ احد یک غلام ایرانى جزو مسلمین بود؛ در یک حمله‌اى که کرد حریف را زد و بعد به عنوان حماسه و افتخار گفت: «أنا الغلامُ الفارسى» منم یک جوان ایرانى. تا این حرف را گفت، پیغمبر (ص) جلو آمد و فرمود: دیگر این حرف را نزن، بگو «أنا الغلامُ الانصارى». منم جوانى که از انصار اسلام هستم، چرا؟ چون پیغمبر (ص) مى‌دانست تا او بگوید أنا الغلام الفارسى، آن دیگرى مى‌گوید أنا الغلام العربى. (مثال برای تعصب و نژادپرستی)
و یا شما به عنوان فروشنده، تاجر و بازرگان می آیید محصولی تولید می کنید و کم کم با کیفیت، قدرت، کنار زدن رقیبان، بازار را در اختیار می گیرید. این بازار را گرفتن اولا به چه قیمتی و دوما با چه ترفندی صورت می گیرید. به این می گویند انحصار که خود در اجتماع موجب مضررات بسیاری خواهد بود و این انحصار باعث می شود که برخی افراد نسبت به محصول و کالای شما متعصب شوند. و این تعصب دو حالت دارد یا اینکه متعصبند که از آن دفاع کنند چون نان و روزیشان است و اگر نباشد آنها صدمه خواهند دید و در صورت دوم متعصبند که آن را نابود کنند و از آن دوری می جویند، چرا که گمان می کنند این شرکت با محصولات و کالاهایش نان آنها را آجر کرده است. (مثال برای تعصب و انحصار)

ایشان در پایان عنوان کرد که منتظر نظرات و راهنماییهای پژوهشگران، اساتید گرانقدر برای طراحی و برگزاری پربارتر این کارگاهها هستند.

منبع : پایگاه خبری آبتاب



:: برچسب‌ها: تعصب , نسل بشر , انحصار , پژوهشگر , نژادپرستی , مطالعه اجتماعی , آبتاب , ,
:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : شنبه 29 آذر 1403
.

از سلسله آموزشهای گرگ کاسپین برگزار می شود :

مجموعه کارگاه های آموزشی : پیرزن پاروزن

طراحی و اجرا : دکتر حجت بقایی

اجرا فقط برای اعضای ستاد مردمی مشاورین تحقیق و توسعه ایران اسلامی





:: برچسب‌ها: کارگاه آموزشی , پیرزن پاروزن , دکتر حجت بقایی , کارگروه صلح و سازش , حجت بقایی , مشاور تحقیق و وتوسعه , دکتر بقایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : چهار شنبه 28 آذر 1403
.

ادعای حمله به ایران فقط هارت و پورت است. 

ایرانیهاباید مواظب تشدید گسل‌های اجتماعی و ملی باشند؛ شکست وحدت داخلی، مقدمه حملۀ خارجی خواهد بود!

یادمان باشد ، شعار استعمارگرپیر انگلیس چه بود ؟ 

به گزارش نشریه الکترونیکی اخبار مدیریت و به نقل از مجله اینترنتی کارگاه آموزشی ، دکتر حجت بقایی  پژوهشگر و مشاور تحقیق و توسعه در کارگاه ( اگر بخواهیم می توانیم ) با ذکر مثالها و مواردی در تاریخ ایران و جهان گفت : تفرقه بینداز و حکومت کن .

یادمان باشد اگر در قوای مختار اختلاف نمی افتاد چه می شد ؟ 

در قیام رییس علی چه کسی موجب شهید شدن رییس علی شد ؟

قیام میرزا کوچک چرا مسیرش تغییر کرد؟ 

اوایل انقلاب آن همه شهید برای چه بود؟ 

و صدها مورد دیگر . . .

امان از این تفرقه !!!

ایرانیها اگر کمی هوای هم را داشته باشند ، هیچ قدرتی در عالم حریفشان نیست ، مگر خودشان ...

دکتر حجت بقایی ، در کارگاه ( اگر بخواهیم می توانیم )



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : یک شنبه 25 آذر 1403
.

هفته پژوهش بر تمامی پژوهشگران گرانقدر ، اساتید ، دوستان و همراهان گرامی و خجسته باد .

حجت بقایی --- مشاور تحقیق و توسعه ///

 

کارمند واحد پشتیبانی فنی و فناوری اطلاعات رسانه / عضو جامعه جهانی فیلمسازان و فیلمنامه نویسان از ۱۹۹۸ / عضو انجمن صنفی خبرنگاران و روزنامه نگاران ایران / عضو اسبق انجمن شاعران و ذاکرین اهل بیت استان تهران / عضو انجمن بین المللی فارغ التحصیلان مدیریت و حقوق / مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مردمی/ عضو گروه مشاورین کانون زیست بوم کسب و کار اتاق از افتتاح / عضو انجمنهای مختلف شاعران ، ترانه سرایان و نویسندگان ایران / عضو اسبق خانه سینما / عضو اسبق انجمن روزنامه نگاران آزاد از افتتاح الی انحلال و تغییرنام / عضو کارگروهها و دپارتمانهای تخصصی دانشگاههای مدیریت ، تحقیقات و فناوری اطلاعات ، حقوق و مدیریت ، مدیریت و رهبری ، تحقیقات حقوقی ، ورزش ، رسانه ، هنرو رسانه ، ابن سینا و ... / عضو کمیته های اجرایی ، داوری ، اطلاع رسانی ، سیاستگذاری کنفرانسهای محلی ، ملی ، بین المللی / و . . .



:: برچسب‌ها: هفته پژوهش , مشاور تحقیق و توسعه , حجت بقایی , ,
:: بازدید از این مطلب : 25
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : شنبه 25 آذر 1403
.

به گزارش نشریه الکترونیکی اخبار مدیریت ، در پی انتصاب دکتر بقایی به عنوان مشاور تحقیق و توسعه (شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور) جمعی از اساتید در ستاد مردمی مشاورین تحقیق و توسعه ایران اسلامی با صدور پیامی این انتصاب را تبریک گفتند . در پیام ایشان آمده است : 

 

بسمه تعالی 

 

جناب آقای دکتر حجت بقایی

انتصاب شایسته جناب عالی را بعنوان مشاور تحقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور  تبریک عرض می نماید.

 رجای واثق دارد حضور شما دراین مسئولیت بعنوان خادمی صدیق و ولایتمدار با کوله باری از تجربه ؛ نوید بخش نشاط و تحرک بیش از پیش شورای راهبردی محترم خواهد گردید. دوام توفیقات و مزید عزت و سلامت جناب عالی را از جهاندار جان آفرین مسالت دارد. 

 

با تجدید احترام

ستاد مردمی مشاورین تحقیق و توسعه ایران اسلامی



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : پنج شنبه 18 آذر 1403
.

همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س)اهدای احکام مدیران ارشد شورای راهبردی در مشهد مقدس

درسالروز شهادت حضرت زهرا( س) مراسم اهدای نشان وشال متبرک قرارگاه جهادی سپهبدان شهید حاج قاسم سلیمانی وصیاد شیرازی درجوار بارگاه ملکوتی ثامن الائمه درصحن کوثر،تکیه شهدا انجام شد.

به گزارش مجله خبری اخبار مدیریت ، در این مراسم که مدیران ارشد شورای راهبردی حضور داشتند ، احکام مدیران در حضور خانواده های معظم شهیدان وایثارگران،گروه‌های مداحی وتواشیح برادران وخواهران آستان قدس،اصحاب رسانه وخبرنگاران به شرح زیر صادر شد ، در این جلسه احکام بازرس ویژه شورای راهبردی و همچنین احکام روسای شورای راهبردی مناطق چهارگانه تهران و حکم معاون اجرایی شورای کشور ،  مشاور عالی ریاست شورا ، دبیر شورا ، معاون اموربانوان شورای راهبردی خراسان شمالی ، معاون دانشجویی ودانشگاهیان شورای کشور ، معاونت اقوام واقشارشورای کشور ، و در نهایت حکم دکتر حجت بقایی ( عضو شورای راهبردی کارآفرینان صنعت ایرانی ) به عنوان مشاور تحقیق و توسعه که احکام خود را با حضور سرباز ولایت حاج بهرام علیشاهی ریاست محترم شورای راهبردی ومطالبات قانونی مردمی کشور دریافت کردند.

لازم به ذکر است ، این مراسم با میهمانی شهید گمنام همراه بود.

 



:: برچسب‌ها: شورای راهبردی , شورای راهبردی مطالبات مردمی , سرباز ولایت , حاج بهرام علیشاهی , احکام شورا , سردار تهرانی مقدم , دکتر حجت بقایی , سید علیرضا سیدی , ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : یک شنبه 16 آذر 1403
.
معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: در حال حاضر صفر تا صد فرآیند صدور كارت بازرگانی در كشور با وزارت صمت است.
۱۴۰۳/۰۹/۱۳
|
۰۸:۲۲
 

مجله اخبار مدیریت به نقل از رسانه نو ، سید جواد زمانی در برنامه روی خط اقتصاد رادیو اقتصاد ضمن اشاره به صدور دو كارت عضویت و بازرگانی با كاربردهای متفاوت در كشور افزود: صفر تا صد فرآیند صدور كارت عضویت را خود اتاق بازرگانی صادر می‌كند.

همچنین اظهار داشت: كارت عضویت برای فعال اقتصادی صادر می شود.

معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: صفر تا صد فرآیند صدور كارت بازرگانی با وزارت صمت است.

وی افزود: كارت بازرگانی برای فعالان اقتصادی جهت انجام صادرات و واردات صادر می‌شود.

زمانی بیان داشت: غیر از گرفتن آزمون هیچ قسمت دیگری از فرآیند صدور كارت بازرگانی با اتاق بازرگانی نیست.

وی عنوان كرد: همه به خوبی واقفند كه با پرسیدن چهار تا سئوال نمی‌شود فعال اقتصادی را مشخص كرد.

معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: متاسفانه از روزی كه وزارت صمت فرآیند صدور كارت بازرگانی را بر عهده گرفته هجوم برای دریافت كارت بازرگانی در كشور بسیار زیاد شده است.

وی افزود: هجوم برای دریافت كارت بازرگانی در شهرهای مختلف ایران به قدری زیاد است كه نه در آینده نزدیك بلكه همین الان برای كشور معضل درست كرده است.

زمانی بیان داشت: اكثر كشورهای دنیا چیزی به نام كارت بازرگانی ندارند.

وی عنوان كرد: تنها چند كشور در دنیا از جمله ایران برای عملیات صادرات و واردات از كارت بازرگانی استفاده می‌كنند.

معاون امور استان‌ها و تشكل‌های اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر كسی بخواهد كارت بازرگانی دریافت كند باید شرایطی داشته باشد كه اثبات كنند فعال اقتصادی است.

وی افزود: شرایطی كه وزارت صمت برای دریافت كارت بازرگانی اعلام كرده شرایط بسیار عادی و آسان است.

زمانی اظهار داشت: هم اكنون در كشور هركسی طبق شرایط موجود می‌تواند به راحتی كارت بازرگانی دریافت كند.

وی در ادامه یادآور شد: روند صدور كارت بازرگانی در كشور به منظور پیشگیری از هرگونه سوء استفاده و همینطور بروز مشكلات و معضلات دیگر در عرصه تجارت نیازمند بازنگری جدی است./منبع : رسانه نو



:: برچسب‌ها: کارت بازرگانی , اتاق بازرگانی , معاون امور استانها , سید جواد زمانی , رادیو اقتصاد , ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : شنبه 14 آذر 1403
.

پایگاه اینترنتی اخبار مدیریت // حجت بقایی در ( کارگاه به حقوق فکر نکن به برکت فکر کن ) مطرح کرد :

اینقدر در فکر نباش

خودت را آزار نده

اطرافیانت را دور نکن

با خودت روراست باش

می خواهی دنبال حق باشی

یا اینکه می خواهی زندگی کنی

باور کنی یا نه

 

متن کامل در پایگاه ادبی شعرنو 

https://shereno.com/80473/72468/670085.html

#شعر_نو

#کارگاه_مدیریت

#حق_و_زندگی

منبع : روزنوشتهای مشاور تحقیق و توسعه



:: برچسب‌ها: شعرنو،حق و زندگی،کارگاه مدیریت،کارگاه آموزشی،انگیزشی،دکتر حجت بقایی،مشاورتحقیق و توسعه،حجت بقایی،دکتر بقایی، ,
:: بازدید از این مطلب : 105
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : پنج شنبه 14 آذر 1403
.

سالها خبرنگاری را کنار گذاشته بودم ، چرا که از یک طرف رسانه ها خبرنگار نمی خواستند ، بلکه رابطانی می خواستند که با منابع درآمدزا ارتباط داشته باشند و از سوی دیگر از یک زمانی دیگر ما خبرنگاران به روابط عمومی ادارات و سازمانها و اشخاص تبدیل شده بودیم که مثلا خبرنگاری هم می داند ، اغلب دوستان و همکارانم به خاطر معیشت و درآمد این نوع خبرنگاری را قبول کردند و در مشاغل مختلف به درجات بالا و گاه بسیار بالایی رسیدند ، عنوان خبرنگاری را داشتند ولی خبرنگار نبودند و فقط آمار خبرنگاران ایرانی را بالا می بردند. ولی من از این بازی بیرون آمده بودم ، به همین خاطر در اغلب جشنهای خبرنگاری دیگر دعوت نشدم .

مجله اینترنتی اخبار مدیریت ، دکتر حجت بقایی ( مشاور تحقیق و توسعه ) که سابقه همکاری با خبرگزاری های صدا وسیما،ایرنا،فارس،فودنا،ساجد،روزنامه جوان،کیهان،شفانیوز،و دهها نشریه تخصصی را در کارنامه کاری خود دارد در ادامه گفتگو با شبکه روابط عمومی گفت : خوب من از ۱۳۷۳ خبرنگاری را شروع کردم و در دوره های مختلفی چه در ارشاد و چه در صداوسیما و برخی خبرگزاریها گذراندم، دوره هایی گاه بسیار مهم مثلا حتی با bbc - cnn - kbs - nhk - cctv - dw و دهها مورد دیگر و درکنار این من تصویربرداری ، عکاسی ، نورپردازی ، مستندسازی و ... را هم یاد گرفتم تا کارم و تولیداتم بهتر شود. اما یک زمانی متوجه شدم، در رسانه اول باید منابع را تامین کنم بعد کار را تولید کنم. که متاسفانه در آموزشها این را کمتر می گفتند .

اساتیدی داشتم که این موارد را به من تذکر دادند، اساتیدم به من گفتند با توجه به روحیه شما بهتر است خبرنگار و پژوهشگر بمانید و خبرنگار وابسته نشوید ، چون شما نمی توانید دلال رسانه ای باشید. شما ممکن است بازاریاب خوبی باشید ، اما جنس رابط رسانه ای خیلی متفاوت است . و من به توصیه ایشان گوش کردم و در جایگاههای فنی مشغول شدم . . .

راستش سالهاست که اغلب رسانه ها شده اند روابط عمومی ادارات و سازمانها و یا تریبون شخصیتها و گاهی برندها .

اما با ورود رسانه های جدید خبرنگاری جان تازه ای گرفته است .

حالا ما خبرنگاران مدتهاست می توانیم رسانه خودمان را داشته باشیم و تا دلتان بخواهد مخاطب داریم. فقط باید خبرنگار باشیم و اطلاعات مفید تولید کنیم .

خوب طبیعی است که در این بازار کار جدید رقابت فوق العاده ای هم حاکم است و این باعث می شود خبرنگاران خلاق شوند وگرنه از گردونه رسانه ای خارج می شوند.

علی رغم ورود تعداد زیادی که امور خبر را نمی دانند ، باز هم جای امیدواری برای ظهور خبرنگاران وجود دارد.

اینجا وظیفه پیشکسوتان و اساتید زیاد می شود و آن اینکه باید خبرنگاری را به عموم آموزش دهند.

رسانه نیاز به خوراک دارد و در حال حاضر خوراک رسانه روزمرگیها و امور روزانه مردم شده است و بار اطلاع رسانی یا آموزشی خاصی ندارد و بیشتر سرگرمی است، اگر خبرنگاران به عرصه رسانه ورود نکنند ، این رسانه ها دیگر به کار نخواهندآمد و در حد همان تفریح و سرگرمی خواهند ماند.

منبع : مجله اینترنتی ارتباطات و رسانه ها

https://ertebatatoresaneha.ir/14881/



:: برچسب‌ها: رسانه نو , خبرنگار , رسانه های جدید , دکتر حجت بقایی , مشاور تحقیق و توسعه , ,
:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 10
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
ن : مدیر شماره 16
ت : سه شنبه 10 آذر 1403
.

در حاشیه مجموعه سمینارهای اقتصاد ایران مطرح شد : اقتصاددانان عزیز ، اول درد اقتصاد ایران را بشناسید بعد نسخه بپیچید

 

اقتصاد ایران در گوشه ای از تاریخ گم شده است ، ایران سالهاست اقتصاد ندارد اقتصاددانان نسخه ها را برای چه می پیچند؟

به گزارش مجله اینترنتی اخبار مدیریت ، دکتر حجت بقایی مشاور تحقیق و توسعه که جهت استفاده از این سمینار شرکت کرده بود، در گفتگو با خبرنگاران گفت : کشوری که تکلیف اقتصادش مشخص نیست، کدام نسخه به کارش می آید؟

همه می دانند ، این اقتصاد یک بیماری طولانی دارد، و هر کس راه حلی می دهد ، در صورتی که اول باید بیماری را شناخت بعد درمان کرد. نسخه های اقتصاددانان برای اقتصادی است که دردش مشخص است.

اقتصاد ایران دردش معلوم نیست.

دکتر بقایی در ادامه افزود : خوب چیزی که مشخص است این است که از زمان ورود پرتغالیها و هلندیها به ایران کم کم اقتصاد ایران رو به نابودی گذاشت، آن هم به خاطر اینکه آن زمان اقتصاد آسیا و اروپا به ایران وابسته بود .

آن زمان ایران منابع بسیار خوبی داشت، آنها با برنامه ریزی و دادن امتیاز و گرفتن امتیاز استفاده از منابع طبیعی و محیط زیستی ایران ، منابع ایران را نابود کردند. از کشاورزی تا صنایع بومی محلی مانند پارچه بافی، فرش و ابریشم و دهها مورد دیگر ، و این شد که صنایع ایران ، کم کم از بین رفت ، و اقتصاد ایران شد اقتصاد وابسته .

در کنار این روی فرهنگ ایران کار کردند، اقلیم ایران را نابود کردند. شما در جنگلها دهها نوع موجود زنده و میوه ها و گیاهان خوراکی می دیدید ، ولی بعد از این تاریخ در جنگلها اول نوع پوشش را به هزار بهانه عوض کردند. و بعد خود به خود اغلب میوه ها نابود شد و نسل بسیاری از جانوران کمیاب و نایاب شد .

اقتصاد ایران یک شانس آورد و آن کشف نفت بود ، و این موضوع کمی منطقه ای را بر هم زد.

اما استعمارگران تمام سعیشان را کردند که اقتصاد ایران دیگر به روال سابق برنگردد.

این می طلبد که اقتصاددانان برنامه هایی را طراحی کنند برای عبور از این وضعیت تحمیلی ...

و تنها راه چاره زنده کردن اقتصاد بومی ، محلی است.

چرا که اقتصاد بومی محلی پایه و اساس و احیا کننده روحیه تجارت در جامعه است و تجارت اقتصاد را از اقتصاد وارداتی و مصرفی جدا می کند.

در مطالب بعدی سعی می کنیم راه کارهایی را که اساتید مطرح می کنند را با ذکر منابع ، سودها ، ضررها و یا موانع اجرایی ذکر نماییم ./ منبع : نشریه کارگاه آموزشی



:: برچسب‌ها: اقتصاد ایران،اخبار مدیریت،حجت بقایی،تجارت ایران،سمینار اقتصادی،صنعت ایران،کشاورزی ایران، ,
:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : مدیر شماره 16
ت : شنبه 3 آذر 1403
.

نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی